Nu är det färdigkommenterat!

Som ni kanske läst tidigare så har jag klagat över att jag får för lite kommentarer till min blogg. Jag har funderat över detta och nu så har jag kommit på en lösning. Eftersom jag antar att ni läsare helt enkelt inte har tid (eller lust) att sitta och författa kommentarer till det som jag skriver så kommer här hjälp i form av ett antal färdigskrivna sådana. Allt du behöver göra är att kopiera den som du tycker passar bäst!

Hej Señor H! Jag är ett stort fan av din blogg och läser den varje dag. Tycker att den både är rolig och informativ. Dessutom så är det intressant att få en inblick i ditt liv där nere i Thailand. Högsta betyg från mig!

Tjenare Señor H! Din blogg slår det mesta, en av mina favoritbloggar faktiskt!  Den är mycket varierad och innehåller både allvar och ironi, nåt som jag gillar skarpt. Keep up the good work!

Kära Señor H! Jag vill bara att du ska veta att du spelar en stor roll i mitt liv. En dag utan ett inlägg från dig är en förlorad dag! (Jag är single by the way!)

Oj oj oj vilken grym blogg du har! Så välskriven och med många fina bilder och intressanta videor. Tack för att du förgyller min tråkiga vardag!

Hej svejs! Jag vill bara passa på att tacka dig för en annorlunda och personlig blogg! Jag följer många bloggar men det är ”Señor H” som ligger mig varmast om hjärtat. Missar aldrig ett inlägg! Stort tack och lycka till i fortsättningen!

Jävla skitblogg! Har du inget annat att skriva om så tycker jag gott att du kan lägga ner den där smörjan! (Obs! Jag skämtar bara, jag älskar att läsa ”Señor H”!)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera