Hemma med halmen

Ja så var man då på hemmaplan igen. En något chockartad upplevelse efter fem månader i Thailand, men man kommer snabbt in i rutinerna igen. Jag fick börja med att storstäda min lägenhet eftersom jag hade gästats av mattläggare medan jag varit borta. Dom hade lagt in en ny matta i badrummet, vilket resulterat i ett tunt lager med slipdamm i delar av lägenheten. Jag kollade Blocket och hittade snabbt städhjälp i form av www.iwonasstad.se Hem kom två bastanta polska damer och satte igång att städa i ett mördande tempo. Efter ca 10 min var badrummet klart, sedan fortsatte det med hela lägenheten, och efter ca 45 min var dom klara! Dom hade t.o.m. diskat upp min middagsdisk! Visserligen så bor jag ganska litet, men ändå! Och vad kostade då kalaset? Jo, damerna tog 100 kr/tim. Tvåhundra kr alltså för att få hela lägenheten städad. Så bor du i Göteborg och behöver snabb och billig städning så kan jag verkligen rekommendera dom här damerna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

0 svar på Hemma med halmen

 1. Fidel skriver:

  Kors då ! Det är att vara bekväm av sig, va …?:) Jag brukar städa själv, (?)

 2. Rock Bottom skriver:

  Välkommen hem då… kan inte vara kul. Ska du tillbaka snart?

  • Señor H skriver:

   Tack för kommentaren! Nej, KUL var det inte, men det är ändå skönt (och nödvändigt) att komma tillbaka till verkligheten ibland.
   Jag kommer att försöka åka tillbaka nästa vinter, om inget oförutsett inträffar. Har blivit en stor ”fan” av Thailand (och thailändskorna) efter min första resa.
   Hälsningar från Götet och Señor H

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.