Gott och blandat från Jomtien

Restaurang Surf Kitchen. Blev rekommenderad den här thairestaurangen av James som har bott här i sex år. Jag har redan varit här flera gånger under min första vecka. Gott, billigt och proffsig, vänlig personal. Dyraste rätten jag ätit hittills är den här, Spagetti med havets läckerheter och grillat vitlöksbröd. Kostade 110 bath, ca 25 kr. Ett stort plus är också att det bara är vid borden närmast gatan som det är rökning tillåten. Verkligen skönt att slippa sitta och äta omgiven av den vidriga, giftiga röken! Ja, jag hatar verkligen rök och rökning och allt vad det för med sig i form av allvarliga sjukdomar och med tragedier som följd. Och dessutom helt och hållet i onödan. Men för att återgå till ämnet, Surf Kitchen rekommenderas starkt! Ligger vid Beach Road, nära Soi 5.

Roligast hittills! Det stod ett helt gäng unga thaitjejer och alla ropade: Massage! Massage! Massage! Svårt att beskriva hur det lät, ska försöka att föreviga på video nästa gång jag går förbi där. Jag lovar, det var obetalbart! Blev nästan lite generad. Men bara nästan …

Massage (2)
Den här otroligt fina gamla tvåmastade träbåten har legat här ända sedan jag kom hit. Ägs enl ryktet av en tysk affärsman. En riktig skönhet!
Skeppet (2)
Måste också berätta att jag fick tillbaka tvätten som jag lämnade in igår. Det var en kasse full med skjortor, underkläder, strumpor och badhanddukar. Det kom tillbaka i ett snyggt paket, inslaget i sådant där prasslande genomskinlig plast. Såg ut som ett presentpaket. Hela kalaset gick på 90 bath, vilket betyder 22 kr. Struket och klart. Inget att pruta på alltså!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

0 svar på Gott och blandat från Jomtien

  1. Jenny L skriver:

    Nice price! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.