Grattis señor H!

Stort Grattis på födelsedagen, Señor H! Jag tänkte att du behöver nog en sån här ”motorbike” nu när du ska vara i Thailand så länge som ett halvår, så här får du en i födelsedagspresent. Lycka till och kör nu försiktigt!

– Tack så mycket, det här var verkligen oväntat! Jag har faktiskt gått och funderat på att köpa mig en ”motorbike”, och så får jag en i födelsedagspresent! Vilket sammanträffande, nästan lite ”spooky”! Och en Honda Click Automatic, Fuel Injection, nästan för bra för att vara sant! Och extrautrustad med box och allt! Jag är fullkomligt överväldigad. Tusen tack!

Apropå min födelsedag så kan jag tala om att jag blev gratulerad redan igår, en dag för tidigt alltså! Det var en förvirrad släkting (kusin) som hade tagit fel på dag. Jag antar att han vill vara anonym (vem skulle inte vilja det efter en sån sak) så vi kan ju kalla honom ”J”. Han var i alla fall först till att gratulera, det kan ingen ta ifrån honom. Och en för tidig gratulation är alltid bättre än ingen gratulation alls! 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.