Vi som (o)gillar Sverige

Kan ni tänka er något annat land där dom folkvalda med Statsministern eller Presidenten i spetsen gör uttalanden som dom här om sitt folk, sin kultur och sitt land som dom är satta att företräda? Vad tror ni skulle hända? Personligen så tror jag inte att dom skulle bli särskilt långvariga på sina poster. Här är några exempel på antisvenska uttalanden från våra representanter:

Fredrik Reinfeldt: Ursvenskt är bara barbariet, resten av utvecklingen har kommit utifrån!

Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt!

Mona Sahlin: Jag har ofta fått den frågan, men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker!

Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska!

Maud Olofsson: Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.